Επικοινωνία Μελών

Θεμέλιο της λειτουργίας του Συλλόγου αποτελεί η δυνατότητα των μελών να ενημερώνονται εύκολα για τα ζητήματα του Συλλόγου καθ’όλη τη διάρκεια του έτους, να συζητούν και να αποφασίζουν ώστε να αναλαμβάνουν δράση, καθώς και να εποπτεύουν το έργο του συμβουλίου μέχρι την επόμενη τακτική γενική συνέλευση του καλοκαιριού. Προς αυτή την κατεύθυνση θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε κάποιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Το συμβούλιο μπορεί να ομαδοποιεί τα ζητήματα που θα ανακύπτουν μέσα από την κοινή συζήτηση των μελών στο ίντερνετ και θα βοηθά στη διεξαγωγή ψηφοφοριών όταν χρειάζεται.

Τα μέλη που έχουν Facebook μπορούν να ενημερώνονται και να συνομιλούν από 2 γκρουπ, ένα “ανοιχτό” και ένα “κλειστό”. Το ανοιχτό γκρουπ είναι ελεύθερα προσβάσιμο σε οποιονδήποτε και αναρτώνται οι περισσότερες δράσεις του συλλόγου. Στο κλειστό γκρουπ αναρτώνται πληροφορίες που αφορούν αποκλειστικά τα μέλη.

Το ΔΣ συντονίζει τις δράσεις του μέσα από μία πλατφόρμα επικοινωνίας που ονομάζεται telegram. Σου προτείνουμε να κατεβάσεις την εφαρμογή στον υπολογιστή ή το smartphone σου για να λαμβάνεις αυτόματα τις ενημερώσεις από το κανάλι του συλλόγου:

Το ηλεκτρονικού φόρουμ παρόλο που έχει στηθεί (οι οδηγίες βρίσκονται ακόμη εδώ) παραμένει ανενεργό.

Χρήσιμες Πληροφορίες
Βρείτε Μας στο Facebook ή Μέσω Email