Οδηγίες για το φόρουμ

Σύντομες οδηγίες για την εγγραφή και τη χρήση του φόρουμ.

Η πρόσβαση στο φόρουμ μπορεί να γίνει είτε μέσω υπολογιστή (χρησιμοποιώντας κάποιο από τα γνωστά λογισμικά περιήγησης στο ίντερνετ, όπως τα Internet Explorer, Google Chrome, Firefox, Safari, κτλ), είτε μέσω οποιουδήποτε smartphone/tablet (χρησιμοποιώντας μία πρόσθετη εφαρμογή).

Η διαδικασία είναι αρκετά απλή. Αρχικά πρέπει να εγγραφεί κανείς στο φόρουμ:

1. Πήγαινε στο megalivadi.forumgreek.com , και επέλεξε “Εγγραφή” στο επάνω δεξί μέρος. Μετακινήσου στο κάτω μέρος της ιστοσελίδας (scroll down) για να μπορέσεις να κάνεις κλικ στα δύο πεδία που εμφανίζονται και στη συνέχεια πάτα “Συμφωνώ με όλα τα παραπάνω”.

 

2. Στην επόμενη σελίδα συμπλήρωσε ένα Ψευδώνυμο (ή το όνομά σου καλύτερα), ένα Email, και έναν Κωδικό (password) και πάτησε “Υποβολή”.

3. Στη συνέχεια γράψε ξανά τον κωδικό σου στο πεδίο “Επαλήθευση Κωδικού” και πάτησε το κουμπί “Επιβεβαίωση”.

Πάνω στη νέα εικόνα που θα εμφανιστεί, πάτησε μερικές φορές πάνω στα βελάκια, μετά επέλεξε “Έτοιμη” και “Υποβολή”, (αυτή η διαδικασία είναι λίγο άχαρη αλλά απαιτείται από την εφαρμογή για την αποφυγή κακόβουλων λογισμικών).

4. Είσαι σχεδόν έτοιμος/έτοιμη. Σύντομα θα λάβεις ένα email επιβεβαίωσης στο ηλεκτρονικό σου ταχυδρομείο το οποίο θα πρέπει να ανοίξεις ώστε να πατήσεις πάνω σε ένα link για να ενεργοποιήσεις τον λογαριασμό.

Μέσα στο φόρουμ θα δεις ότι υπάρχουν διαφορετικές θεματικές ενότητες μέσα στις οποίες μπορείς να ξεκινήσεις μία κουβέντα ή να απαντήσεις σε κάποιο άλλο μέλος πάνω σε ένα ζήτημα που σε ενδιαφέρει. Αν αντιμετωπίσεις δυσκολία μπορείς να στείλεις email στο megalivadiserifou@gmail.com.


Αν χρησιμοποιείς smartphone ή tablet και θέλεις να έχεις απευθείας πρόσβαση στο φόρουμ, τότε θα πρέπει να εγκαταστήσεις ένα πρόσθετο πρόγραμμα:

1. Αν έχεις κινητό/tablet με Android πήγαινε στο “Play Store” (αν έχεις iOS πήγαινε στο “App Store”)

και στη συνέχεια ψάξε και εγκατέστησε την εφαρμογή “Topic’it” (έχει ένα μπλε εικονίδιο).

2. Μετά την εγκατάσταση τρέξε την εφαρμογή. Θα πρέπει να κάνεις εγγραφή. Αν έχεις ήδη λογαριασμό στη Google ή στο Facebook μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον ήδη υπάρχων λογαριασμό σου, αλλιώς θα πρέπει να φτιάξεις έναν καινούργιο για το topic’it πατώντας το κουμπί “Registration [Εγγραφή]”.

3. Μόλις τελειώσεις με αυτά, θα πρέπει να συνδέσεις την εφαρμογή με το φόρουμ μας ώστε να την θυμάται για πάντα. Μπορείς απλά να χρησιμοποιήσεις το επόμενο λινκ
https://go.topicit.net/eglroe1cHP ή να ψάξεις στο σχετικό πεδίο της εφαρμογής για το megalivadi.forumgreek.com και να το επιλέξεις.

 

 

Χρήσιμες Πληροφορίες

Δράσεις

Ιστορία Μέγα Λιβαδίου

Ο Σύλλογος

Φόρμα Εγγραφής

Προϊόντα

Βρείτε Μας στο Facebook ή Μέσω Email