Ενημέρωση – Ιούλιος 2020

* Η τακτική Γενική Συνέλευση του συλλόγου θα πραγματοποιηθεί στις 13 Αυγούστου, 20.30, έξω απ’ το σχολείο.

* Στάλθηκε επιστολή προς το λιμεναρχείο Σερίφου ώστε να μας χορηγηθεί άδεια τοποθέτησης σημαδούρων τους θερινούς μήνες για την ασφαλή συνύπαρξη κολυμβητών και σκαφών.

* Ο δήμος έχει ενημερωθεί με επιστολές για μια σειρά θεμάτων που απασχολούν το χωριό, όπως η ηλεκτροδότηση/υδροδότηση των δημόσιων τουαλετών, η καθαριότητα, η κατάσταση του οδικού δικτύου, το “πάρκινγκ”, κλπ.

* Δρόμος προς Πλακάλωνα: Καθ’υπόδειξη της αρχαιολογικής υπηρεσίας έχουμε κάνει αίτημα προς τον δήμο για την οριοθέτηση του δρόμου και του ρέματος.

* Αγοράστηκαν 2 νέες πινακίδες σήμανσης απαγόρευσης στάσης/στάθμευσης για να αντικατασταθούν οι παλιές επί της παραλίας.

* Οι κάδοι απορημάτων βρίσκονται πλέον εκτός χωριού, στο άνω πλάτωμα. Κατόπιν συνεννόησης με τον δήμο το απορριμματοφόρο θα πρέπει να κατεβαίνει 2 φορές την εβδομάδα και στην παραλία. Ο σύλλογος διαθέτει περιορισμένο αριθμό μικρών κάδων με ρόδες. Αν κάποιος ενδιαφέρεται να πάρει έναν τέτοιο κάδο για ατομική χρήση μπορεί να στείλει email στον σύλλογο.

* Επειδή οι ξύλινοι πάσσαλοι στην άμμο έχουν στερεωθεί χωρίς μπετό, είναι πιθανό μέσα στο καλοκαίρι να χρειαστούν συντήρηση. Αν δεις κάποιον πάσσαλο πεσμένο η συνταγή είναι απλή:
1. Παίρνεις μία τσάπα του συλλόγου και σκάβεις έναν λάκκο.
2. Τοποθετείς μέσα τον πάσσαλο και τον στερεώνεις με άμμο.
3. Συνεχίζεις το μπάνιο σου.

* Ανακύκλωση: Το κυκλικό μπλε κουτί δέχεται γυαλί και αλουμίνιο και βοηθάει να μειώσουμε τον όγκο των απορριμμάτων.

* Όποιος/όποια έχει smartphone μπορεί να εγκαταστήσει την εφαρμογή telegram για να λαμβάνει αυτόματα τις ενημερώσεις απ’ το κανάλι του συλλόγου που βρίσκεται εδώ > https://t.me/megalivadi

Χρήσιμες Πληροφορίες

Δράσεις

Ιστορία Μέγα Λιβαδίου

Ο Σύλλογος

Φόρμα Εγγραφής

Προϊόντα

Βρείτε Μας στο Facebook ή Μέσω Email