Ενημέρωση – Ιούνιος 2020

Ο Σύλλογος Μεγάλου Λιβαδίου Σερίφου που δημιουργήθηκε την προηγούμενη χρονιά έχει φτάσει πλέον τα 100 μέλη. Ακολουθούν συνοπτικά οι δράσεις του Συλλόγου που έγιναν μέσα στον Ιούνιο.
———————

* Τοποθετήθηκαν δύο καινούργια παγκάκια στην παραλία.

* Μπήκαν δοκιμαστικά ξύλινοι πάσσαλοι ώστε να περιοριστεί η στάθμευση των αυτοκινήτων προς την παραλία. Μπορούμε να συζητήσουμε μαζί και άλλους τρόπους για να οριοθετηθεί το παρκάρισμα. Για φέτος δοκιμάζουμε τη χρήση των πασσάλων οι οποίοι βγαίνουν εύκολα, και μπαίνουν δύσκολα!

* Επισκευάστηκε η τσιμεντένια δέστρα στον μόλο.

* Με το νέο μας χλοοκοπτικό κόπηκαν χόρτα και καλλωπίστηκαν οι αλμύρες. Όποιος/α θέλει να το χρησιμοποιήσει είναι ευπρόσδεκτος/η. Ο σύλλογος έχει προμηθευτεί τσουγκράνες και τσάπες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από όλους/όλες.

* Τοποθετήθηκαν ξύλινες πινακίδες σήμανσης για την καθαριότητα.

* Επισκευάστηκαν και βάφτηκαν τα παγκάκια μπροστά από το μνημείο και το παγκάκι του μόλου.

* Σε συνεννόηση με τον τελευταίο πρόεδρο του Συνδέσμου Σεριφίων “Η Αγία Τριάς” λάβαμε το ποσό των 2870 ευρώ ως δωρεά. Τα χρήματα θα χρησιμοποιηθούν προς όφελος των κατοίκων και του τόπου τους.

* Προχωράμε στην κατασκευή μιας ξεροληθιάς γύρω απ’ την κεντρική αλμύρα της παραλίας. Θα κατασκευαστεί επίσης ένα παγκάκι κάτω απ’ τον φοίνικα που βρίσκεται στον μόλο. Εκτός απροόπτου τα αναμένουμε μέσα στον Ιούλη.

* Οτιδήποτε, γίνεται με χρήματα όλων μας. Αν καταβληθεί προσπάθεια για να συντηρούνται θα μπορέσουμε να τα έχουμε τις επόμενες χρονιές. Αν υπάρχουν ιδέες για συγκεκριμένες δράσεις μπορούν να σταλούν στο email του συλλόγου.

Χρήσιμες Πληροφορίες

Δράσεις

Ιστορία Μέγα Λιβαδίου

Ο Σύλλογος

Φόρμα Εγγραφής

Προϊόντα

Βρείτε Μας στο Facebook ή Μέσω Email