Ενημέρωση – Απρίλιος 2021

* Καλλωπίστηκε η κεντρική αλμύρα της παραλίας.

* Κατατέθηκε η τεχνική μελέτη για τη διαμόρφωση του προαύλιου χώρου του σχολείου στον δήμο Σερίφου.

* Πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον υπεύθυνο αρχαιολόγο Σερίφου/Σίφνου στο χωριό με σκοπό την αποκατάσταση των κοινοτικών κτισμάτων καθώς και τη συντήρηση και ανάδειξη των καλντεριμιών. Μετά από αυτοψία, συζητήθηκε η δυνατότητα συνδρομής της πολιτείας για την άντληση κονδυλίων.

* 18-21 Ιουνίου (του Αγίου Πνεύματος) προγραμματίζονται δράσεις ευπρεπισμού στο Μέγα Λιβάδι για τη θερινή περίοδο. Το ΔΣ έχει εξασφαλίσει κάποια δωρεάν εισιτήρια για τα μέλη που θα ήθελαν να έρθουν στο χωριό και να συμβάλλουν. Ευελπιστούμε ότι θα είναι μια όμορφη εμπειρία που συνδυάζει τη συλλογική προσπάθεια με το μπάνιο και τη διασκέδαση. Το οργανόγραμμα και περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα. Οποιεσδήποτε ιδέες υπάρχουν, καθώς και εκδήλωση ενδιαφέροντος, μπορούν να σταλούν στο email του συλλόγου.

* Νερό: Φέτος οι χειμερινές βροχές ήταν λίγες. Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές η στάθμη του φράγματος είναι ήδη χαμηλή. Είναι βέβαιο ότι θα χρειαστεί κάποια προσοχή στην κατανάλωση του νερού κατά τους θερινούς μήνες.

* Θυμίζουμε ότι συλλέγουμε παλιές και ιστορικές φωτογραφίες από τη ζωή του χωριού για μελλοντική έκθεση. Όποιος/όποια θέλει μπορεί να ανεβάσει το υλικό του/της σε υψηλή ανάλυση στον ακόλουθο σύνδεσμο https://megalivadi.org/photos

Χρήσιμες Πληροφορίες

Δράσεις

Ιστορία Μέγα Λιβαδίου

Ο Σύλλογος

Φόρμα Εγγραφής

Προϊόντα

Βρείτε Μας στο Facebook ή Μέσω Email