<<Στις δυτικές Κυκλάδες αν περάσεις μη λησμονήσεις να επισκεφτείς την Σέριφο. Κυκλαδονήσι άγριας ομορφιάς με ιστορία από την αρχαιότητα μέχρι τους αγώνες του 19ου αιώνα για το αυτονόητο και την μεγάλη γενική απεργία των μεταλλωρύχων.

Ο Σύλλογος Μεγάλου Λιβαδίου Σερίφου αποτελείται από δραστήριους κατοίκους που αγαπάνε βαθιά το νησί τους. Κι όταν κάποιος αγαπάει δεν θέλει να κακομεταχειρίζεται, ούτε θέλει να δει τον τόπο του να κακοπέφτει.

Με το Σύλλογο μας έφερε σε επαφή, όσο κι αν ακούγεται παράξενο, ο Θερβάντες με τον Δον Κιχώτη της Μάντσα. Το 2022 το Cyclades Open μετρούσε τις πρώτες του μέρες και οι ευχές για “καλή χρονιά” συνοδεύτηκαν με την υπόσχεση πως θα βρούμε τρόπο ν’ ανταμώσουμε.>>

Έτσι και έγινε λοιπόν, ακολουθήστε τον σύνδεσμο προκειμένου να διαβάσετε για την ιστορία μας και τις σημερινές μας προσπάθεις σαν Σύλλογος. Ειδικές ευχαριστίες στην Κα. Ειρήνη Προμπονά για την άριστη επικοινωνία μας καθώς και για το ήθος που την διαπρέπει.

Το link του άρθρου : https://cycladesopen.gr/serifos-megalo-livadi-enas-topos-agri/

Ακολουθήστε μας και στο facebook: https://m.facebook.com/%CE%A3%CF%8D%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CF%82-%CE%9C%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%BF%CF%85-%CE%9B%CE%B9%CE%B2%CE%B1%CE%B4%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CE%A3%CE%B5%CF%81%CE%AF%CF%86%CE%BF%CF%85-106909994015260/?ref=bookmarks&__nodl&refsrc=deprecated&_rdr

Χρήσιμες Πληροφορίες

Δράσεις

Ιστορία Μέγα Λιβαδίου

Ο Σύλλογος

Φόρμα Εγγραφής

Προϊόντα

Βρείτε Μας στο Facebook ή Μέσω Email